08 sep

Kom ook – Boerderijdag 2018 bij Boerderij Gijbeland!!

Ook dit jaar organiseren het bestuur van Stichting Boerderij Gijbeland en de gebruikers van Boerderij Gijbeland de Boerderijdag; op 8 september 2018 op het terrein van Boerderij Gijbeland.

Een greep uit de activiteiten:
* Papeetwedstrijden waarbij mooie prijzen te winnen zijn!
* Wedstrijden spijker-slaan, waarbij degene met de meest vaste hand wint?
* Acts met Pony’s!
* Granny’s Fynest, met de mooiste mutsen en sjaals!
* De meest authentieke foodtrucks waarbij overheerlijke hapjes en drankjes zijn te nuttigen!
* Event met electrische fietsen / e-bikes met medewerking van fietsenwinkel IJzerman!
* Veel plaatselijke en regionale bedrijven zijn aanwezig op de markt van streekproducten op het terrein van Boerderij Gijbeland. U kunt een rijke variatie aan streekproducten uit de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden proeven en kopen: kaas, wijn, vis en gevogelte, meelproducten, jams, poffertjes en pannenkoeken, etc. Ook de Wereldwinkel is aanwezig met een groot assortiment. Bovendien is er een brocantekraam met prachtige oude spullen!
* Open dag bij alle gebruikers van Boerderij Gijbeland zodat u het gehele gebouw, dat in 2006 in authentieke staat is opgeleverd, kunt bekijken. De peuterspeelzaal, de kinderopvang en buitenschoolse opvang van Wasko, IJsclub Vooruitgang, Oranjevereniging Oranje Boven, de Historische Vereniging Binnenwaard en de J.W. Ooms Stichting presenteren zich aan de bezoekers. Voor de kinderen zijn er leuke spelactiviteiten.

In Het Voorhuis wordt ook een schrijfworkshop gehouden door Ditty van Drent.


U bent op 8 september 2018 tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom bij Boerderij Gijbeland, Koekoekspad 1 in Bleskensgraaf.

Locatie
Boerderij Gijbeland
Aanvangstijd
10.00 uur

Verder in de toekomst

Alle activiteiten op de agenda

Er zijn geen activiteiten bekend.